Om du ska anlita en hantverkare till att göra arbeten i hemmet rekommenderas alltid att jämföra olika företag för att få ett bra pris och bra service. Detsamma gäller för flyttfirmor. Olika flyttfirmor erbjuder lite olika tjänster och har olika priser, så det kan löna sig att ringa runt innan du bestämmer dig.

Sök på nätet

För att få reda på vilka olika företag som finns i närheten av dig kan du enkelt söka online på internet. Du behöver inte lägga många minuters letande innan du har fått fram flera alternativ som du sedan kan skriva ner detaljerna om. Besök deras hemsidor och titta på vad de erbjuder för tjänster, skriv ner namn och telefonnummer, även prisuppgifter ifall de har det publicerat på hemsidan.

Inte alla företag har hemsidor, mindre firmor kanske bara har kontaktuppgifter på nätet och då får du skriva ner dessa och ringa och prata med dem direkt. Ring eller kolla upp flera olika innan du slutgiltigt bestämmer dig för vilken flyttfirma du vill ta hjälp utav. Givetvis ska ju den aktuella flyttfirman ha möjlighet när du har möjlighet, så att ha ett andra alternativ kan vara en bra idé om nu ditt förstahandsval skulle vara fullbokat vid det aktuella tillfället.